Tratament Pentru Creșterea Părului Neogenic

Acum două luni, am anunțat pe blog că am ales să testez produsul Neogenic de la Vichy pentru creșterea părului.

În fiecare zi am folosit câte un flacon până cu timpul a devenit o rutină. Pentru că o dată ce întrerupi, nu poți avea așteptări ca acest produs să și funcționeze. Astfel, am fost într-o vacanță de o săptâmână și am luat 7 fiole cu mine pentru că nu ocupă mult spațiu și în câteva minute îl poți aplica aproape în orice loc te-ai afla.

Tratamentul este foarte ușor de folosit pentru că îl poți aplica dimineața, seara, înainte sau după duș. Singura restricție e că nu te poți abate de la acest program cât timp durează tratamentul. În plus, mi-a plăcut efectul de prospețime și faptul că nu trebuie să îți faci probleme de aranjatul părului. Cu fiola Neogenic de la Vichy îți poți aranja ușor părul aproape că îți înlocuiește produsul de stilizare al părului.

În cazul în care nu ai aflat, Vichy a lansat primul tratament pentru creșterea părului: Dercos Neogenic. Cei de la Vichy spun că acest trament chiar funcționează, iar după trei luni de tratament te poți alege cu 1700 de fire de păr în plus.Vichy au aflat acest rezultat în urma unui studiu clinic versus placebo efectuat pe 101 subiecți. În cazul în care ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre acest produs îți vei găsi răspunsul pe blog-ul Neogenic .

Rezultatele după două luni de folosire Neogenic de la Vichy

Dsc_1270
1
Dsc_1271
2
Dsc_1272
3

Rezultate sunt ușor vizibile după aproximativ două luni de tratement. Așa arăta părul meu înainte să încep tratamentul de la Vichy.

Concurs

Vichy și Stil Masculin îți oferă un tratament pentru o lună.

Tot ce ai de făcut este să-mi lași un comentariu la acest articol folosind contul tău de facebook.

În comentariu trebuie să îmi răspunzi la întrebarea :

Ce metode ai folosit/ai auzit până acum pentru creșterea părului?

(Rugămintea mea este să nu dai nume de branduri, este de ajuns să specifici ce conține, sau alte detalii)

Concursul a început în 18 iunie și se termină în  20 septembrie ora 12.00.

Se vor lua în calcul și comentarile de la articolul anterior despre acest tratament.

Câștigătorii sunt extrași și anunțați în data de 22 septembrie.

Extragerea se face prin ajutorul site-ului Random.

Se iau în considerare doar comentariile care sunt lăsate de pe contul de facebook.

Related Posts

14 thoughts on “Tratament pentru creșterea părului Neogenic

  1. AlinC spune:

    Salut Laci.
    Foarte interesat articolul.
    Ți-am lăsat un mesaj pe Facebook. Crezi că poți arunca o privire?

  2. Mystic SA spune:

    Stiu de la mama si de la bunica mea ca infuziile de radacina de brusture, de urzici, frunze de mesteacan, sau de iedera opresc caderea parului si-i intaresc radacina! Ar mai fi si petrolul!

  3. Pentru cresterea parului se pot folosi produsele care actioneaza asupra fluxului sangvin la nivelul scalpului. Ca si remediu natural poate fi considerat extractul din radacina de patrunjel.
    Cheers!

  4. Masaj asupra scalpului cu un amestec din ulei de radacina de brusture, aloe vera si ulei de levantica…e singurul remediu naturist de care am auzit. Eu unul insa nu cred ca cel putin pana astazi exista, a fost creat vreun tratament de orice fel care sa ajute cu adevarat. Astept cu interes sa vad rezultatele la tine si la ceilalti bloggeri care au fost invitati sa testeze produsul.

  5. As avea si eu nevoie de un tratament pentru cresterea parului, inca nu am folosit nici unul,si sincer nici nu prea mam interesat,ramane de vazut,dar ma interesat articolul si as vrea niste informatii suplimentare.

  6. Marius Radu spune:

    Exista o multitudine de tratamente pentru regenerarea parului. Cele mai raspandite si incercate cred ca sunt masarea scalpului cu ulei de ricin, diferite masti pentru par (de banane, ou, iaurt sau chiar maioneza), sampoane speciale, dar care sincer nu prea dau mari rezultate. De aceea cred ca trebuie folosit ceva creat special pentru a rezolva aceasta problema si sper ca Neogenic de la Vichy este ceea ce cauta oricine are probleme cu cresterea parului…

  7. Pentru stoparea caderii parului, regenerarea si cresterea acestuia folosesc o masca din 2 galbenusuri de ou, 2 lingurite de ulei de ricin, 1 lingurita de ulei de masline si 15 picaturi de vitamina A, pe care o aplic de 2 ori pe saptamana, lasand-o sa actioneze timp de 45 min – 1 ora. Dupa aceea, ma spal cu un sampon cu efect anti-cadere si regenerant.

  8. Of, am avut si eu cadere masiva de par, am incercat zeci si zeci de produse, sampoane, dar fara nici un rezultat, pana cineva mi-a recomandat un tratament pe care l-a folosit si nu i-a mai cazut parul, in plus regenereaza si parul cazut. Am zis sa il incerc deoarece ajunsesem sa disper, imi cadea parul rau. Tot ce pot sa spun e ca nu cred ca este ceva mai bun in comert, in plus are un pret care e foarte rezonabil. Acum, da, ma simt ok, parul e la locul lui :), nu mai imi cade. Eu l-am cumparat de la adresa de mai jos, daca e cineva care vrea sa incerce, eu il recomand deoarece este cel mai bun, vorbesc din proprie experienta, bafta.

    1. alex vizir spune:

      Stropelnita Victor-Sergiu, ce tratement ai folosit ca nu ai specificat? astept un raspuns, multumesc frumos

  9. Cel mai bun produs care previne si combate caderea parului, ajuta efectiv la regenerarea parului pierdut. Acest produs este testat de foarte multe persoane inclusiv de mine cu rezultate 100% pozitive.
    Produsul se numeste Provillus si este sub forma de pastile care ajuta remediaza problemele legate de caderea parului.
    Sunt multe de spus, dar pentru asta va invit pe blogul personal de mai jos pentru a va informa in legatura cu calitatea produsului:

    https://regenerareaparului.blogspot.ro/

  10. Marii spune:

    Ulei de ricin

  11. Ulei de ricin cu ceva petrol.

  12. Claudia Elena Serbanescu Serbanescu spune:

    Mai bine cu gaz natural cum te spala mamica ta cind aveai purici

  13. Kiss-Meirosu Serbana spune:

    Eu am folosit samponul Vichy rosu si am avut rezultate f bune
    dupa cateva spalaturi nu a mai cazut si a inceput sa-si creasca ,doar dupa folosirea unui flacon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *