Stylish Rocks

Noua colecție de brățări pentru bărbați semnată de Stylish Rocks și intitulată “Legend”, este surprinzătoare atât prin culori, texturi, dar și prin simbolistică.

Stylish Rocks pictură, bogăție și rockstar în noile brățări

Față de colecția anterioară au intervenit câteva modificări, deoarece noile brățări orbitează în jurul Charm-ului din argint. Acest Charm apare sub forma chipului unui personaj istoric, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai vechi lideri autohtoni. În rest, au rămas pietrele naturale, dar și cutia special creată pentru brățările Stylish Rocks.

Bratara-Barbati-Dark-Green-

Charm-ul a fost finisat manual într-un atelier de bijuterii cu tradiție și renume. Forma, dar și estetica Charm-ului, te scoate în evidență atât pe tine, cât și brățăra într-un mod unic și subtil. Noua colecție este predominată de pietre în culori pământii și un sistem de închidere ajustabil.

Colecția se adresează bărbatului care vrea mai mult decât un simplu accesoriu sau o brățară banală. Deoarece s-a lucrat la fiecare detaliu în parte, nimic nu este ales întâmplător la aceste brățări. În plus, s-a optimizat prețul pentru noua colecție, păstrându-se aceeași calitate.

Bratara-Barbati-Blue-Rainbow-

Pentru că își doresc să vină pe piața autohtonă cu produse unice “proudly handcrafted in Romania” vor pregăti pe viitor o altă colecție de brățări, dar și alte accesorii destinate publicului masculin iubitor de autentic și unic.

Brățările din colecția Legend poartă denumiri precum Ancient Warrior, Golden Bronze, Blue Rainbow. Personal consider că este o evoluție bună și naturală a brățărilor și sunt curios cu ce vor veni nou în continuare.

Related Posts

2 thoughts on “Stylish Rocks pictură, bogăție și rockstar în noile brățări

  1. Kata spune:

    Care e acel atelier de renume de nu se poate da un nume???!?

    1. Laci spune:

      Pentru ca nimeni nu isi doreste sa vada copia dupa produsul lor in alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *