Borsalino

Fiecare pălărie Borsalino din această colecție prezentată la Pitti Uomo 97 este inspirată din mișcarea artistică englezească Arts and Crafts născută în secolul al XIX-lea în timpul revoluție industriale. Aceste piese sunt readuse la viață prin intermediul culturii pop.

Fiind prezent la Pitti Uomo 97 am fost invitat să descopăr noua colecție.

„Borsalino este o instituție care comunică cu lumea contemporană”, a spus Giacomo Santucci, persoana responsabilă de creativitatea brand-ului fondat 1857.

Vedetele noului sezon sunt reprezentate:

a) Borsalino Renaissance pălăria inspirată după pictorul renascentist Raphael Sanzio.

b) Borsalino Twist este o pălărie unisex, care poate fi purtată pe umeri prin intermediul șnurului detașabil accesorizat cu lemn sau metal.

Modelele de primăvară/vară 2020 au câteva bijuterii: fie reprezentând litera „B” inspirată după primul logo pe care l-au găsit în arhivele lor, fie un gândac bordat accesorizat cu cristale sau diverse pietre.

Pălăriile clasice vin cu o nouă atitudine precum o pălărie din imitație de blană cu bor lat și imitație de blană sau pălărie de tip baker-boy cu tartan.

Palarie Ranger Borsalino

Tot în aceeași colecție se regăsește și pălăria Bogart by Borsalino care conține o frază de celebrul actor Humphrey Bogart „Never believe in a man who does not drink.”

Alte piese pe care le vei găsi în acest sezon includ cele din lână cu logo-ul Borsalino cu eșarfe asortate, șepci de baseball, pălării din materiale impermeabile, un omagiu pălăriei purtate de Karl Lagerfeld și un model jovial inspirat de Elsa Schiaparelli.

Cele mai populare materiale din colecție sunt fetru, catifea, cașmir, mohair, blană artificială și material pictat. Cum ți s-au părut modele Borsalino prezentate la Pitti Uomo 97?

Care sunt modelele de pălării preferate de la Borsalino?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *